Uutiset Blogi

Turbo ajaa Facebook-sivuasi ja lisää yleisöäsi!

Jos yrityksesi käyttää jo Facebookin voimaa tavoittaakseen yleisösi, miten se on toiminut sinulle tähän mennessä? Koska olet luultavasti jo huomannut, kuinka he nyt mainostavat maksullisia mainontapalveluitaan äskettäin. Tämä lähestymistapa on hyvä niille, joilla on ylimääräistä rahaa, mutta monet pienet yritykset eivät yksinkertaisesti voi investoida verkkomarkkinointistrategiaansa nykyään. Facebookin maksullisessa mainonnassa ei ole mitään vikaa, mutta olemme löytäneet muutamia tapoja, joilla voit tavoittaa lähes yhtä monta ihmistä kuluttamatta senttiäkään! Käytä siis muutama minuutti lyhyen artikkelimme lukemiseen ja toivottavasti pystyt pian kääntämään sosiaalisen median markkinoinnin nurinpäin!
Sisällön on oltava etusijalla!
Mitä alustaa käytätkin brändisi mainostamiseen, sinun ei tule koskaan unohtaa sitä tosiasiaa, että sisältö on aina kuningasta. Luomalla tekstiä, joka on sekä mukaansatempaavaa että hyödyllistä, kannustat yleisöäsi pysymään paikallaan jonkin aikaa. Sinun on muotoiltava strategia, jolla on jokin merkitys jokaisen Facebook-sivullesi julkaisemasi päivityksen ja dian takana. Kokeile ja seuraa blogityylistä muotoa ja voit olla voittaja.
Tykkäyksillä ja jaoilla on todella väliä
He todella tekevät, ja Facebook-algoritmi innostuu, kun se huomaa nämä positiiviset huomautukset sisältösi vieressä. Mutta mehukkainkin sisältö tarvitsee vähän apua silloin tällöin. Joten miksi et olisi aktiivinen ja pyydä fanejasi jakamaan hyvää sisältöä omien yhteisöjensä kesken? Useimmat heistä tulevat mielellään mukaan ja auttavat, ja tulokset varmistavat, että sivusi huomaa paljon suurempi yleisö kuin luulit mahdolliseksi.
Kommentit Apua!
Antamalla fanien kertoa sinulle, mitä he todella ajattelevat sisällöstäsi, on erinomainen tapa pidentää julkaisujesi käyttöikää. Joten miksi et pidä tätä mielessä, kun kirjoitat seuraavaa tilapäivitystäsi? Voit saavuttaa tämän tavoitteen helposti keskittymällä artikkeliin, jossa kysytään faniesi mielipiteitä jostakin ajankohtaisesta. He todennäköisemmin vastaavat, sitä positiivisemmalta sivusi alkaa näyttää.
Aloita lisää fanisivusuhteita
Tämä toimii vierailemalla muilla fanisivuilla ja jakamalla niiden sisältöä parhaaksi katsomallasi tavalla. Nämä kaverit arvostavat varmasti panostasi ja palaavat todennäköisesti takaisin. Yritä valita keskikokoiset sivut ja vältä suuria. Tällä tavalla saat nopeamman vasteajan ja he huomaavat tunnisteen paljon nopeammin. Yritä pysyä sopivimmilla sivuilla ja jos markkinoit ruostumattomasta teräksestä valmistettujen putkien liitosten toimittajia, pysy kyseisessä genressä tai muuten yksinkertaisesti hämmennät monia ihmisiä ja mahdollisesti vahingoitat tuotemerkkiäsi! Facebookissa pitäisi olla paljon vaihtoehtoja ja pieni tutkimus tekee ihmeitä omalle Facebook-sivullesi!
Ole kiireinen!
Hei, olemme antaneet sinulle tarpeeksi vinkkejä todellisen muutoksen aikaansaamiseksi, joten ota yhteyttä ja kerro meille, miten pärjäät!

Comments are closed.