Uutiset Blogi

Lue tämä ennen kuin suunnittelet yrityksesi verkkosivuston!

Tiedämme kaikki, kuinka tärkeää yrityksen verkkosivustolla on nykyään, mutta miksi niin monet meistä ymmärtävät sen väärin? Pelkästään online-läsnäolo ei riitä varmistamaan, että brändisi huomataan verkossa, vaan sinun on noudatettava tiettyjä ohjeita, jos sinut otetaan vakavasti. Vaikka verkkosivuston rakentaminen voi näyttää tekniseltä ja hieman pelottavalta toiminnalta, se ei todellakaan ole niin iso juttu. Nykyään voit käyttää mitä tahansa työkaluja luodaksesi upean näköisen sivuston, joka todella toimii. Mutta sinun on silti työskenneltävä tietyn kaavan mukaan, jos aiot koskaan ansaita rahaa tällä tavalla. Olemme löytäneet joukon yleisiä virheitä, joita aloittelevat ja kokeneet verkkosivustojen rakentajat näyttävät tekevän säännöllisesti. Ole hyvä ja käytä muutama minuutti kiireisestä aikataulustasi ja anna meidän tuoda esille joitain virheitä, joita sinun pitäisi todella välttää.
Mikä strategia?
Teemasi voi todellakin roikkua ja grafiikka on kuolla, mutta mistä siinä on kyse? Jos sinulla ei ole varmaa liiketoimintasuunnitelmaa, verkkosivustostasi tulee vain kaunis ikkunakoristelu. Mieti, mitä yrität saavuttaa, keitä asiakkaasi ovat ja millaisia ​​ratkaisuja tarjoat. Kaikki nämä on otettava huomioon verkkosivustossasi ja tavassa, jolla asiakkaasi näkevät sen. Sinun tulisi myös viettää aikaa markkinointistrategioiden miettimiseen, kun verkkosivusto on toiminnassa, koska se ei aio mainostaa itseään.
Työmäärä
Kun työmääräsi on valmis, todellinen työ alkaa siitä, älä erehdy! Koska sinun on säännöllisesti tehtävä muutoksia koko ketjuun, kun yrityksesi alkaa kasvaa. Sinun täytyy todella käsitellä verkkosivustoa osana varsinaista liiketoimintaasi tai muuten se on pian melko hyödytön. Sinun pitäisi pystyä havaitsemaan alueita, jotka vaativat parantamista itsestäänselvyytenä, ja tämä voidaan saavuttaa vain seuraamalla jatkuvasti sen toimintaa.
Isännöintiongelmat
Rahat voivat olla tiukkoja, mutta valitsemalla halvan hosting-vaihtoehdon lähetät negatiivisen viestin. Ja jos tämä isännöintialusta on alle 100 % luotettava, verkkosivustosi voi olla useammin poissa käytöstä. Sinun on todella valittava verkkotunnus ja isäntä, jotka voivat muodostaa yhteyden sosiaaliseen mediaan helposti, ja harkita mahdollisia sähköisen kaupankäynnin ohjelmistovaihtoehtoja, joita voidaan tarvita myöhemmin. 10 taalan maksaminen kuukaudessa saattaa tuntua hieman jyrkältä, mutta mitä järkeä on saada ilmainen isäntä, jos kukaan ei koskaan pääse näkemään sivustoasi? Jos mainostat Toronton dokumenttien murskaavaa yritystä, sinulla on oltava vakaa alusta, jolla voit tehdä niin. Joten käytä hieman enemmän ammattimaiseen isännöintipalveluun ja anna yleisön todella nähdä, mistä olet tehty!
Okei nyt?
Toivottavasti saat kaiken selvitettyä nyt, noudata vain näitä kolmea sääntöä ja kerro meille, miten voit!

Comments are closed.