Uutiset Blogi

Kokeile näitä kolmea Android-sovellusta, jos etsit käteviä itsetallennusratkaisuja!

Maapallon tilan pienentyessä ja kaupunkikehityksen nopeassa tahdissa, ennemmin tai myöhemmin, melkein jokaisen on talletettava tiettyjä tavaroita omavarastoon. Olipa kyse huonekalusta, joka on säilytettävä, kunnes onnistut myymään sen, tai haluat luoda lisää tilaa kiinteistösi tallettamalla koko aikakauslehtikokoelmasi varastoon, varmista, että et koskaan kiirehdi päätökselläsi ja valitset itse varastointiyritys huolellisesti.
Itse asiassa, jos haluat lisäapua, voit löytää sen taskustasi Android-puhelinsovelluksen muodossa, joka on erityisesti suunniteltu etsimään omaa tallennusyksikköäsi alueellasi. Tässä on joitain näistä sovelluksista, jotka voivat säästää paljon aikaa ja rahaa:
Lukko+Säilytä omavarasto
Tämä on ehkä yksi parhaista Android-sovelluksista itsetallennusratkaisuihin Google Playssa nykyään singaporelaisille. Monet käyttäjät ovat jo kokeilleet sitä, se on saanut paljon positiivisia arvosteluja ja siinä on myös 5 tähteä viidestä Android Marketissa. Lock+Store Self Storage tarjoaa sinulle kätevän tilan henkilökohtaisen tavarasi tallettamiseen Singaporessa, erityisesti Chai Chee- ja Tanjong Pagar -alueilla.
Lisäksi tämä Android-sovellus antaa sinulle myös mahdollisuuden maksaa itsevarastoyksiköistäsi suoraan sovelluksen sisällä! Tämä ominaisuus voi säästää myös paljon rahaa, stressiä ja aikaa, ja se poistaa huolen harteiltasi tulevaisuudessa. Kokeile ja et tule pettymään!
Henley itsevarasto
Samalla tavalla, jos etsit säilytystilaa Isossa-Britanniassa, ei ole parempaa vaihtoehtoa kuin Henley Self Storage. Tämä sovellus antaa käyttöösi paljon säilytysyksiköitä edulliseen hintaan ja voit myös saada online-tarjouksen, jos vierailet heidän verkkosivuillaan. Itse sovellus on erittäin helppokäyttöinen, sen avulla voit ottaa yhteyttä yritykseen saadaksesi lisätietoja niiden tallennuspalveluista.
Parasta Henley Self Storagessa on se, että henkilökohtaiset tavarasi ovat vahvasti suojattuja, sillä varasto on varustettu huippuluokan turvajärjestelmillä, kuten valvontakameroilla ja hälytysjärjestelmillä. Lisäksi voit vuokrata pakettiautoja tavaroidesi kuljettamista varten.
Bob-sedän omavarasto
Toinen loistava Android-sovellus itsetallennusyksiköiden selaamiseen ja etsimiseen on Uncle Bob’s Self Storage. Tämän intuitiivisen sovelluksen avulla voit nopeasti etsiä ja varata alueesi varastoyksiköitä, vertailla varastotilojen hintoja ja ominaisuuksia, se tarjoaa ohjeet eri varastotiloihin ja mahdollistaa myös varastolaskujen maksamisen pelkällä älypuhelimella! Sovellus on saanut pari positiivista arvostelua ja se on hitaasti mutta varmasti muuttumassa Androidin huippusovellukseksi.
Lisäksi Uncle Bob’s Self Storage tarjoaa sinulle erittäin hyödyllisen työkalun, jonka avulla voit luoda luetteloita tallennusyksiköihisi tallettamistasi esineistä, jotta tiedät milloin tahansa missä DVD-kokoelmasi tai äänilaitteistosi ovat. Kokeile tätä sovellusta ja näe sen mahtavat voimat!

Comments are closed.